hur gör man?

jag gjorde lite mat nyss lite makaroner med löffbit och hörde min son började gråta varje gång jag hör honom gråta så springer jag och tar upp honom, han har på sig sin lilla sverige tröja på siig, den passa honom men det är inte det jag vill säga, det är de ni som är mammor när ni ammar gör era börstvårot ond? eller nåt sånt? för min älsk har jätte ond när han suger, när han suger han suger som om han adrig fått mat innan :S så kan tänka mig att de gör ond, men finns de inget man kan göra åt de? för man känns sig ju helt maktlös :S

innan idag så gick ja ut och skulle slänga soporna ja den påsen med hans blöjor i Ohhhhhhhhhh Herrre gud va den luktade baaaajs allså rikigt läskikgt att slänga den , fick håla andan allså men endå när jag gick ner och skulle slänga de så va de nån som hade slängt en TV :O en tv vem i helvante slänger en Hel tv som fungar ?? själv tycker jag de e skit onödigt så jag testa om den fungade och de gjorde den :D men fan jag kom på att min tjej hade sagt att inte mer ta upp saker från sophuset till läghenheten :8 fan tven va ju så fin, gick up och frågade omjag fick ta upp den, fick samma svar jag alltid får när jag hittar nåt man kan använda :S måste göra henne lite mer möljövänligare :P

Kommentarer
Postat av: Nicklas

va meningen att svara på inlägget om dina musik tankar, men kunde inte :S men iaf...jag lät mina två barn lyssna på det som jag lyssnade på plus deras favoriter dom fick under tiden dom fanns. Vi tre har haft riktigt kul åt all musik, o de ganska breda utbudet gav min son ett väldigt stort musik intresse :D (som pappa). De vi lyssnade på var allt från "Synth","Metall","Winnerbäck","Poprock"...o så klart cornelius W ^^. Så låt han lyssna med pappa o känna hur bra du mår av att höra de du gillar. Då kommer han må bra.



MVH



Evilstoy

2008-07-08 @ 23:15:19
URL: http://evilstoy.blogg.se/
Postat av: linda

Det funkar inte att kommentera på musikinlägget för mig heller :S

Jag tycker att ni kan lyssna på det mesta.. men sen när han börjar lära sig engelska så är det ju kanske dumt att lyssna på såna där låtar där de sjunger "fucking whore bitch" osv...



Om han har ont i magen kanske han har kolik, har ni kollat upp det? I så fall skriker de mycket och har jätteont i magen.. då kan de få en medicin som heter Minifom.. fråga er läkare om det! :)

2008-07-09 @ 01:10:34
URL: http://angelinside.blogg.se/
Postat av: mona

hejhej. Ville bara säga grattis till er son! Hittade bloggen i din kommentar på aftonbladet.se.

Önskar er all lycka i framtiden. :) Unga föräldrar kan faktiskt också ta hand om barn, även om fördommarna är många.

2008-07-09 @ 02:15:18
Postat av: Nicole

Hejsan Nicole här :)

hur ger du honom mat ? pumpar ni ? om hon tycker det är jobbigt att amma ska hon inte göra det, för det påverka barnet och då äter dom inte redigt !

om hon har mycket mjölk så låna en pump och pumpa ut och ge på flaska :) jag tycker det är lättare på flaska äter dom 60 ml så sover dom ungefär fyra timmar :)

Lycka till :D

2008-07-09 @ 21:40:07
URL: http://niicol3e.blogg.se/
Postat av: malin

De första veckorna gör ammningen jätte ont tar ca 2-4 veckor innan brösten vänjer sig.



2008-07-16 @ 09:20:25
Postat av: Sarina

Bröstvårtorna gör ont ett bra tag in på ammningen. Kan dröja ett par tre veckor innan tuttarna har vant sig. Och då känns det ingenting. I sällsynta fall fortsätter det att göra ont och då får hon helt enkelt välja att sluta amma, annars kan barnet få en dålig upplevelse av mat om mamma har ont jämt.

Och grattis till eran fina lille :)

2008-08-16 @ 23:41:24
URL: http://sarinablessander.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0